Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/public_html/wp-content/themes/DiviResume/functions.php on line 73
Kim Donnerborg https://osso.dk Sat, 16 Sep 2017 23:35:01 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.14 RTS-data.dk https://osso.dk/rts-data-dk/ Sat, 16 Sep 2017 23:32:23 +0000 https://osso.dk/?p=896

RTS-data.dk

Et medlems-website der blev udviklet til undervisningsbrug på IT-Support og Datatekniker uddannelsen på Roskilde Tekniske Skole. RTS-data.dk er et fuldt udbygget LMS, som bliver brugt af mere end 60 elever pr.
kvartal igennem et 20 ugers forløb. Websitet indeholder alt håndtering afmaterialer, test, quiz og karaktérgivning pr. elev.

Link til hjemmesiden: http://rts-data.dk.

]]>
Osso.dk V.3 https://osso.dk/osso-dk-v-4/ Sat, 16 Sep 2017 23:26:48 +0000 https://osso.dk/?p=893

Osso.dk V.3

Et tidligere design af vores hjemmeside der beskrev vores ydelser indenfor undervisning og udvikling af hjemmesider. Indholdet er overført til nyt design. I sidens eksistenstid på ca. 1 år, havde den mere end 950 unikke besøgende og vi modtog i alt 128 emails direkte fra kontaktsiden. Af disse blev ca. 45 realiseret i form af enten et kursus eller udvikling af en hjemmeside.

Link til hjemmesiden: http://www.osso.dk.

]]>
USA.osso.dk https://osso.dk/usa-osso-dk/ Sat, 16 Sep 2017 23:24:38 +0000 https://osso.dk/?p=890

USA.osso.dk

En hjemmeside der blev lavet ifm. en større rejse til USA. Den indeholder information om den rute der skal køres, seværdigheder undervejs, samt information og billeder til inspiration. Der er desuden et fuldt økonomisk budget. Den indeholder også en dagbogsberetning fra hver dag undervejs på turen.

Link til hjemmesiden: http://usa.osso.dk.

]]>
Livetsretning.dk https://osso.dk/livetsretning-dk/ Thu, 26 Aug 2010 13:38:20 +0000 http://www.osso.dk/wp/?p=158

Livetsretning.dk

Hjemmeside til Tina Juel der driver virksomhed med speciale i NLP og Coaching. Via hjemmesiden bliver der informeret om NLP og der tilbydes personlig coaching hvor NLP indgår som en del af seancen. Der er megen information og materiale om NLP og desuden priser på en personlig coach.

Link til hjemmesiden: http://www.livetsretning.dk

]]>
Bømervang.dk https://osso.dk/b%c3%b8mervang-dk/ Thu, 26 Aug 2010 13:34:41 +0000 http://www.osso.dk/wp/?p=155

Bømervang.dk

Hjemmeside til en håndværker der driver virksomheden; “Tømrer & Snedkerfirmaet J.Bømervang”. Hjemmesiden informerer om håndværket som tømrer og de opgaver som kunden har haft og derved kan bruge som reference. Siden henviser desuden til mange andre håndværkere og deres hjemmesider. Der er også link til materiale producenter og meget mere.

Link til hjemmesiden: http://www.bømervang.dk.

]]>
Vildmarkscamp.dk https://osso.dk/vildmarkscamp-dk/ Thu, 26 Aug 2010 13:13:01 +0000 http://www.osso.dk/wp/?p=151

Vildmarkscamp.dk

En omfattende hjemmeside der beskriver vildjagtsture i det nordlige Sverige. Der er beskrivelse af guidede jagt- og fisketure, beskrivelse af udlejningshusene og deres faciliteter samt beskrivelse af området. Indbygget bookingsystem til bestilling af hytter og guidede ture. Desuden er der salg materiale om jagtområder og salg af hytter i store områder i Sverige. Stort billedegalleri med omfattende stor samling af billeder fra naturen i Sverige og billeder der viser scenarier fra tidlige ture. Hjemmesiden tilbyder rejser både vinter og forår.

Link til hjemmesiden: http://www.vildmarkscamp.dk.

]]>
Vildmarksjagt.dk https://osso.dk/vildmarksjagt-dk/ Thu, 26 Aug 2010 13:06:29 +0000 http://www.osso.dk/wp/?p=147

Vildmarksjagt.dk

En omfattende hjemmeside der beskriver vildjagtsture i det nordlige Sverige. Der er beskrivelse af guidede jagt- og fisketure, beskrivelse af udlejningshusene og deres faciliteter samt beskrivelse af området. Indbygget bookingsystem til bestilling af hytter og guidede ture. Desuden er der salg materiale om jagtområder og salg af hytter i store områder i Sverige. Stort billedegalleri med omfattende stor samling af billeder fra naturen i Sverige og billeder der viser scenarier fra tidlige ture. Hjemmesiden tilbyder rejser både vinter og forår.

Link til hjemmesiden: http://www.vildmarksjagt.dk.

]]>
Skovly.dk https://osso.dk/skovly-dk/ Thu, 26 Aug 2010 13:04:07 +0000 http://www.osso.dk/wp/?p=144

Skovly.dk

En lille, men simpel og effektiv hjemmeside der er meget nem at administrere og vedligeholde. En mindre butik der havde brug for at informere sine kunder om produkterne. Et mindre galleri er indbygget der viser produkterne.

Hjemmesiden er nedlagt i.f.m. lukningen af butikken.

]]>
MCshop.dk https://osso.dk/mcshop-dk/ Thu, 26 Aug 2010 12:55:53 +0000 http://www.osso.dk/wp/?p=140

MCShop.dk

Et eksempel på en Webshop baseret hjemmesiden med indkøbskurv, betalingssystem, fragt beregning m.m. Webshoppen er kun en test og demonstration af en hjemmeside med betalingsmodul. Produktkataloget kan importeres fra en eksisterende database eller fil og varekataloget samt lagerbeholdning styres efterfølgende gennem hjemmesiden. Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder via forskellige moduler der kan tilkøbes og hjemmesiden viser kun de basale funktioner, som er en lille del af de mange muligheder der er i standard udgaven.

Link til hjemmesiden: http://www.mcshop.dk.

]]>
Polenhygge.dk https://osso.dk/polenhygge-dk/ Thu, 26 Aug 2010 12:28:01 +0000 http://www.osso.dk/wp/?p=137

Polenhygge.dk

En Rejseklubs første hjemmeside, hvor klubben normalt tog til Stettin i Polen hvert år. Efter at rejseklubbens aktiviteter udvidede sig fra kun at være til Polen og til at omfatte hele Europa, trængte klubben også til en ny hjemmeside og med flere funktioner. F.eks. booking, kalender, afstemning, tilmelding og billedegalleri samt meget mere information til medlemmerne. Tilmelding og medlemsinformation kan kun ses via et password beskyttet login til en del af hjemmesiden.

Link til hjemmesiden: http://hygge.heiki.dk.

]]>