Erhvers kurser:

Vi kan tilbyde en lang række færdige kurser, enten selvstændige eller som et diplomkursus der er modul opbygget. Vi har stor erfaring med at disse kurser er dem som de fleste medarbejdere har efterspurgt og dem som giver de bedste resultater. Vi holder kurser hele året med undtagelse af juli måned, så hvis det blot er enkelte medarbejdere der skal på kursus, kan vi sikkert finde plads på eksisterende hold. Lukkede hold kun for jeres medarbejdere eller med speciel indhold skal der træffes aftale med vores undervisningsleder Kim Donnerborg på tlf: 40 38 00 88

Hvis jeres virksomhed har brug for at få løftet kompetencen indenfor IT og med f.eks. gennemgang af jeres produkter i den sammenhæng, kan vi tilbyde at oprette særlige hold til dette. Undervisningen vil så blive udviklet i tæt samarbejde med jer og jeres ønsker. Vi har stor erfaring med at blande almén IT og produktviden sammen og har ofte selv stået for hele undervisningen, men kan også have jeres virksomheds repræsentant til at stå for produktgennemgangen.

Vi har egne lokaler, men kan også flytte vores undervisning til et dertil indrettet lokale i jeres virksomhed eller tæt på jeres lokation. Vi har mulighed for at anskaffe egnede lokaler over hele landet og i hele Norden. Vi underviser gerne på Engelsk og Svensk.

Hvis det er store volumen af personer der skal gennemgå et specielt tilpasset kursus klarer vi også dette og vi tager gerne på turné i hele landet for at nå alle deltagere.

Ved start af kurset bliver hver medarbejder testet for deres kompetence niveau og ved afslutning af kurset udfører vi en tilsvarende kompetencetest. Vi analyserer herefter resultatet og fremsender det herefter til den kursus ansvarlige i jeres virksomhed. Alle test og resultater er baseret på fuld anonymitet af deltagerne.

Vi kan tilbyde følgende kurser p.t.

Erhvervskurser

Har din virksomhed brug for specielle kurser, har vi gode erfaringer med at designe og implementere kurser efter jeres behov. Vi kan tilbyde en fast kontraktaftale eller løse kurser efter behov.