IT Kompetence:

Er du arbejdsledig, i jobskifte eller mangler du blot kompetence indenfor IT, så har vi kurserne til dig. Vi har udviklet en række kurser der alle sammen kan løfte din kompetence indenfor de grene af IT der er mest benyttet og behov for i virksomhederne i dag.

Vi fører dig igennem en række kurser hvor vi fra starten forudsætter at din nuværende kompetence er helt blank og du vil efter kurserne have opnået en stor kompetence og viden om mange forskellige aspekter af den it som er nødvendig i dag for at kunne blive ansat i en virksomhed. Mange virksomheder forudsætter som en naturlighed at du har nogle basale kompetencer og kan betjene en pc og de standard programmer der bruges i enhver virksomhed.

Der er i alt 6 kurser som tilsammen giver dig den nødvendige kompetence og der afsluttes med en kompetencetest. Du vil efter endt kursusforløb få udleveret et diplom som bevis for din kompetence.

Her er de 6 kurser:

Hvad er en PC, hvilke enheder består den af og hvordan bruges de. Vi kigger også på forskellen eller ligheden mellem en “stationær pc”, “laptop”, “netbook” og “notebook”
Hvad er Windows, hvordan er den opbygget og hvordan bruges den. Vi omtaler også de andre operativsystemer som f.eks. Linux, Unix og Apple.
Hvad er Internet Explorer og hvordan bruges den optimalt. Hvad er Firefox og hvordan bruges den optimalt. Hvad er forskellen eller ligheden imellem dem.
Hvad er Internet og Netværk. Hvad betyder det at have et netværk og hvad kan det bruges til. Hvad er trådløst netværk kontra et kablet netværk. Hvordan fungerer Internettet.
Hvad er MS Office, hvad er de forskellige programmer til og hvordan bruger man Word og Excel. Vi kigger på “Fonte”, “Typografi”, “Indexering” og “Fletning” m.m.
Vi får et overblik og ser på nogle af de systemer virksomheder bruger. Vi giver råd og vejledning til hvordan man kommer videre og opnår mere kompetence. Vi laver en kompetencetest.

Hvis den afsluttende kompetencetest bliver besvaret med mere end 80% rigtige svar, får den enkelte deltager tilsendt et IT Diplom, som fremover kan benyttes som dokumentation for at man er i besiddelse af elementære IT kompetencer og kan f.eks. benyttes som bilag til sit cv. ved jobansøgninger.

Ved enhver ansættelse forventes det i dag at man besidder kompetencer indenfor flere af ovenstående moduler. Det er i virksomheder blevet til at det er “elementær viden” og har man ikke PC der hjemme eller det blot ikke interesserer en, kan det være svært at omstille sig til pludselig hver dag at skulle arbejde med IT.

Kontakt os for nærmere information eller for at få tilsendt materiale.