Privat kurser:

Vi kan tilbyde en lang række færdige kurser, enten selvstændige eller som et diplomkursus der er modul opbygget. Vi har stor erfaring med at disse kurser er dem som de fleste deltagere har efterspurgt og dem som giver de bedste resultater. Vi holder kurser hele året med undtagelse af juli måned. Hvis der ikke er plads på det hold du har tilmeldt kan vi sikkert finde et andet tilsvarende i stedet.

Hvis I er flere f.eks. en klub e.l. der sammen ønsker at få undervisning kan vi arrangere lukkede hold kun jeres medlemmer. Det kan så enten foregå i vores lokaler eller i jeres lokaler hvis de kan indrettes til fromålet. Vi kan arrangere lokaler overalt i Danmark, men benytter primært vores hovedsæde i Roskilde. Selve kurset kan i så fald designes og udvikles i samarbejde med jer, så I er sikre på at få kursus der lige netop opfylder jeres ønsker og behov.

Hvis det er store volumen af personer der skal gennemgå et specielt tilpasset kursus klarer vi også dette og vi tager gerne på turné i hele landet for at nå alle deltagere.

Ved start af kurset bliver hver deltager testet for deres kompetence niveau og ved afslutning af kurset udfører vi en tilsvarende kompetencetest. Vi analyserer herefter resultatet og fremsender det herefter til den enkelte deltager. Alle test og resultater er baseret på fuld anonymitet af deltagerne.

Vi kan tilbyde følgende kurser p.t.

Privatkurser