Hvis du vil vide hvad det er vi kan.

Vi har stor erfaring med mindre erhvervsdrivende indenfor mange brancher. Vi kender måske allerede dine behov, ønsker og krav og vi vil gøre alt for at du bliver tilfreds med din nye hjemmeside.

Vi sidder næsten kun og venter på at du kontakter os, men vi keder os nu ikke. Vi arbejder allerede på flere af dine branchekollegers hjemmesider og det gør jo kun din situation værre at deres bliver flotte, inspirerende, nytænkende og derved tiltrækkende for kunderne. Hop med på vognen og kontakt os hurtigst muligt. Din nye hjemmeside kan måske være sat i drift allerede i morgen !

Måske har du allerede en hjemmeside, men syntes den er kedelig, uinspirerende, besværlig eller blot kunne trænge til et mere professionelt udseende.

Måske er du bare i tvivl om hvad det er vi kan. Vi er dog sikre på at vi kan overbevise dig om at det er bedst for din virksomhed hvis du lader os designe din nye hjemmeside. Vi har prøvet det før og vi gør det gerne igen.

Hvis du er en af de mange der kan nikke genkendende til blot enkelte af nedenstående udsagn, så tøv ikke, men kontakt os for et godt og billigt tilbud om en hjemmeside til din virksomhed

Er du også én af dem der kan bruge vores hjælp.

Giv os et vink og vi går i gang med det samme.

Optimér din markedsføring og få en bedre og mere optimal kontaktflade til dine kunder. Hør hvad vi kan for specielt dig og din virksomhed. Kontakt os hurtigst muligt og lad os vise dig vejen til en bedre platform på Internettet.

Vi bruger ikke udtryk som HTML, CSS, SEO, CMS, Ajax, jQuery eller PHP. Vi ved hvad det er, men du skal ikke bekymre dig om alle de tekniske færdigheder der skal til for at have en hjemmeside. Vi kender dine behov og næsten alle dine ønsker på forhånd og kan derfor hurtigt sætte os ind i hvad der skal til, for at få en optimal løsning på en hjemmeside.

Mange års erfaring med at udvikle, programmere og designe hjemmesider har gjort os dygtige og kompetente.

Vi har lavet mange hjemmesider indenfor mange forskellige områder og vi har derfor bred erfaring med at lave en hjemmeside der passer specifikt til din virksomhed. Vi tager gerne imod udfordringer, men vil altid gøre vores hjemmeside så enkelt og nem håndterbar som muligt, således at du ikke skal spilde unødig lang tid på at ændre og tilføje indhold.

Når du og vi er enige om resultatet sørger vi for at opstarte din nye hjemmeside og introducere dig til alle de muligheder du har for selv at oprette, slette og tilpasse indholdet.

Vi har mange års erfaring og er ret dygtige.

Vi er ikke urimelige, men alting har en pris.

Vores basispakke koster 3.500,- kr. for oprettelsen og derefter 995,- kr. pr. år. for at holde din nye hjemmeside kørende og det er inklusive alt hvad du har som udgangspunkt har brug for!

Det vi som udgangspunkt tilbyder er følgende:

  • Oprettelse af standard hjemmeside med din egen “www” adresse
  • Supersmart design og layout efter dine ønsker
  • Komplet administrationssystem
  • Optimeret til Google og inkl. statistik
  • Totalløsning inkl. rådgivning, support og vejledning
  • Mulighed for tilkøb af avancerede moduler (Booking, Kalender, Nyhedsbrev m.m.)

Kontakt os for at få flere oplysninger og en snak om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Vi er uformelle og nede på jorden og taler ikke uforståelig teknik, men fokuserer på de værdier der er gældende for din virksomhed.

Du vil blive meget klogere på hvad vi kan for netop dig og din virksomhed, når vi har talt sammen. Og efter en eller flere samtaler, har vi sikkert fået alt det der skal til for at vi kan gå i gang.

Vi har stor erfaring med mindre erhvervsdrivende indenfor mange brancher. Vi kender måske allerede dine behov, ønsker og krav og vil gøre alt for at du bliver tilfreds med din nye hjemmeside.

9 + 8 =

Vi sidder spændt og venter på at du kontakter os.