Konfiguration:

Hvis du lige har købt ny PC og ikke rigtig ved hvordan du skal komme i gang med både selve PC’en, men måske især alt det der skal konfigureres og indstilles så din nye PC virker optimalt. Så kommer vi gerne og starter din PC op, konfigurere den til det absolut optimale for dig og indstiller alle øvrige indstillinger. Du vil derfor opleve at have en fuldt fungerende og klar PC til brug fra det øjeblik vi går igen. Der kan være special software der skal installeres for at få en evt. scanner til at fungere. Eller det kan være opsætning til Email og Internet med firewall og antivirus m.m. Vi sørger for at det hele er på plads og helt opdateret.

Har du programmer liggende som du gerne vil have installeret og konfigureret gør vi også gerne det og sørger for at det virker som det skal. Vi medbringer ikke software og har f.eks. ikke en “Microsoft Office” pakke med, men vi kan hjælpe med at finde gode gratis programmer på Internettet og så installere dem for dig.

Hvis du selv har forsøgt at få din nye PC til at virke, men er kommet i vanskeligheder, hjælper vi dig selvfølgelig stadigvæk. Vi kan sagtens rette op på eventuelle fejl og sørger for at din PC alligevel kommer til at virke som forventet.