Problemer:

Vi kan tilbyde at hjælpe dig ud af enhver ondsindet virussituation eller hackerangreb du måtte være havnet i helt ufrivilligt. Virker din PC til at være gået i stå eller kører den blot urimeligt langsomt, kan det være at du har virus eller det der er værre. Vi gennemgår din PC med vores værktøjer, så den igen er fri for sygdomme og derved kommer til at køre som du forventer den skal fungere.

Driller din PC eller virker den ikke som den skal, skal du blot kontakte os og vi kommer meget hurtigt og fixer den. Vi er eksperter i PC, Hardware og Software, samt Sikkerhed. Vi har løst mange problemer gennem de sidste 20 år og kender vel snart alle de problemer du kan komme ud for. Vi giver ikke op og skulle det komme dertil, tager vi gerne dit udstyr med tilbage til vores værksted. Der har vi det helt store grej til at teste din PC med og så skal vi nok finde fejlene.

Hvis vi finder frem til at det er noget fysisk ved din PC der ikke virker eller trænger til at blive skiftet, kan vi enten sørge for det, eller vejlede dig til hvad du skal have af nyt udstyr. Vi har gode kontakter til PC grossister og kan fremskaffe det nødvendige udstyr på kort tid og til favorable priser. Alt udstyr vi sælger installerer vi selvfølgelig og udstyret indkluderer altid 2 års garanti.

Vi kommer (næsten) overalt, så længe det er brofast med Sjælland. Vi kommer derfor gerne hjem til dig og ordner dine PC problemer på stedet. Vi kan også aftale at du sender udstyret til os og at vi så servicere din PC på vores værksted og sender den retur til dig.

Vi har en meget hurtig reaktionstid, da vi godt kender til hvor meget man kan være afhængig af sin PC, hvad enten det er arbejdsrelateret eller privat. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme samme dag, men der kan være pres på til tider og så kan der gå op til et par dage før end vi er fremme. Til gengæld er vi lynhurtige når vi er hos dig og spilder ikke vores tid. Vi har det nødvendige udstyr med til at teste din PC og vi har også et mindre reservedelslager i vores biler, hvis det skulle ske at der er noget udstyr der skal skiftes.