Sikkerhed:

Har du problemer med f.eks. opsætning af Firewall, Antivirus, Backup m.m. kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter indenfor sikkerhed til PC og private netværk. Vi kender alt til hvordan en PC bedste beskyttes med hackere og virus angreb hvad enten det er via email eller almindelig surfing på Internettet.

Du har måske ønsker om at der kan kommunikeres mellem flere PC’ere i dit netværk, men er nervøs for sikkerheden, så kan vi opstille og konfigurere dine PC’ere og dit netværk ligesom du vil have det. Men vi sætter fokus på sikkerheden og sørger for at den er på plads, så du trygt kan sende data mellem dine PC’ere uden problemer.

Rigtig mange kan give råd om hvilket antivirus program der er det bedste på markedet, men uden at have lavet analyser og have megen stor indsigt i de forskellige producenter, kan det være de dårligste råd at lytte til. Vi har den nødvendige kompetence og ekspertise, så vi ved hvad der er bedst for dig og dine PC’ere. Vi presser ikke noget dyrt software ned over hovedet på dig, men benytter os gerne af de allerbedste gratis alternative antivirus programmer der findes p.t. på markedet.

Hvis du er nervøs over om dine data evt. kan forsvinde en dag og du aldrig har fået sørget for backup eller aldrig har indført backup rutiner, så kan vi også lave nemme og billige løsninger til dig. sVi sørger for at du aldrig mere skal være nervøs over om din harddisk en dag skulle brænde sammen og derved miste alle data. Og stol på os når vi fortæller dig at din harddisk vil brænde sammen på et tidspunkt og det tispunkt vil være katastrofalt hvis alle dine billeder, dokumenter og øvrigt materiale forsvinder – for du får dem aldrig tilbage igen. Vi kan vejlede dig til backupløsninger hos dig selv eller evt. om hvordan du kan bruge Internettet som backup.

Men det allervigtigste hvis du er nervøs og godt ved at du bør tage backup, men ikke kan finde ud af det eller gerne vil have det gjort af os, det er at du kontakter os meget hurtigt. Jo før din data er beskyttet og der er lavet backup, jo før får du ro i sjælen.