Måske har du allerede en hjemmeside, men syntes den er kedelig, uinspirerende, besværlig eller blot kunne trænge til et mere professionelt udseende.

Måske er du bare i tvivl om hvad det er vi kan. Vi er dog sikre på at vi kan overbevise dig om at det er bedst for din virksomhed hvis du lader os designe din nye hjemmeside. Vi har prøvet det før og vi gør det gerne igen.

Du leverer indholdet og vi klarer resten. Din nye hjemmeside vil være oppe at køre indenfor 24 timer. Hvis vi mod forventning er længeret tid om det, får du 50% rabat.

Hvis du har brug for lidt mere end en standard hjemmeside så er dette den rigtige pakke til dig. Vi kan f.eks. lave en fuldt fungerende webshop med Paypal konto (VISA, Mastercard m.m.) til dig efter dine ønsker.

Du leverer indholdet og vi bygger din nye webshop til dig indenfor for ca. 4 dage.

Mange års erfaring med at udvikle, programmere og designe hjemmesider har gjort os dygtige og kompetente.

Vi har lavet mange hjemmesider indenfor mange forskellige områder og vi har derfor bred erfaring med at lave en hjemmeside der passer specifikt til din virksomhed. Vi tager gerne imod udfordringer, men vil altid gøre vores hjemmeside så enkelt og nem håndterbar som muligt, således at du ikke skal spilde unødig lang tid på at ændre og tilføje indhold.

Når du og vi er enige om resultatet sørger vi for at opstarte din nye hjemmeside og introducere dig til alle de muligheder du har for selv at oprette, slette og tilpasse indholdet.

Måske er du interesseret i at få en hjemmesider, men orker ikke HTML, CSS, Java, Layout, Billedbehandling, Opbygning etc. Måske har du længe gået med tanken om at få en hjemmeside der repræsentere dig, din familie, din hobby, din virksomhed, eller noget helt fjerde. Måske ønsker du at få konverteret din vision til en hjemmeside, men ved ikke hvordan. Måske ønsker du at få din hjemmeside op at stå allerede i morgen.

Måske er du bare i tvivl om hvad det er vi kan. Vi er dog sikre på, at vi kan overbevise dig om at det er bedst for dig, hvis du lader os designe din nye hjemmeside.

Vi bruger ikke udtryk som HTML, CSS, SEO, CMS, Ajax, jQuery eller PHP. Vi ved hvad det er, men du skal ikke bekymre dig om alle de tekniske færdigheder der skal til for at have en hjemmeside. Vi kender dine behov og næsten alle dine ønsker på forhånd og kan derfor hurtigt sætte os ind i hvad der skal til, for at få en optimal løsning på en hjemmeside.

Måske har du allerede en hjemmeside, men syntes den er kedelig, u-inspirerende, besværlig eller blot kunne trænge til et mere professionelt udseende.

Måske har du længe haft visioner om at få din egen hjemmeside, men har måske ikke tiden eller den fornødne viden der skal til. Kontakt os og lad os gøre alt arbejdet – hurtigt, nemt og uden at bruge din sparsomme tid.

Vi har prøvet det før og vi gør det gerne igen.

Hvis du er en af de mange der kan nikke genkendende til blot enkelte af nedenstående udsagn, så tøv ikke, men kontakt os for et godt og billigt tilbud om en hjemmeside til din virksomhed;

– Jeg har ingen hjemmeside, men har brug for at tiltrække kunder og yde en bedre service
– Jeg har en hjemmeside, men har svært ved at lave ændringer og tilpasse den løbende
– Min hjemmeside er ikke opdateret da alt materiale skal sendes via et bureau e.l.
– Min hjemmeside ser kedelig ud og har ikke fulgt med tiden
– Der er så mange ting jeg gerne vil have at hjemmesiden kan gøre, men som den ikke kan p.t.
– Jeg er forvirret over koder, programmering og mærkelige ting jeg ikke kan forstå
– Min hjemmeside kan næsten ikke findes via Google
– Jeg har ingen idé om hvor mange der besøger min nuværende hjemmeside

Kan du nikke til én eller flere af ovenstående, så er du også én af dem der kan bruge vores hjælp. Kontakt os hurtigt – Vi er klar – Vi rykker hurtigt – Vi venter på din henvendelse.

Optimér din markedsføring og få en bedre og mere optimal kontaktflade til dine kunder. Hør hvad vi kan for specielt dig og din virksomhed. Kontakt os hurtigst muligt og lad os vise dig vejen til en bedre platform på Internettet.

Vi sætter en ære i at lave velfungerende, dynamiske og repræsentative hjemmesider til mindre erhvervsdrivende som f.eks. håndværkere, terapeuter, frisører etc. Vi tilbyder;

– Grafisk flot layout der er i overensstemmelse med jeres ønsker
– Nem administration af indhold, billeder og layout
– En hjemmeside der indeholder alt materiale og design ved overdragelse til dig
– Vejledning, rådgivning og support, så du ikke pludselig står helt alene med ansvaret
– Optimering til bl.a. Google, så der opnås en bedre placering ved søgning
– Fuldt analyseværktøj til at følge statistik over besøgende
– Nyhedsmail, kontaktformular, kalenderfunktion m.m.
– Færdigpakket løsning inkl. domænenavn, webhotel, email, opsætning m.m.
– Opsætning af avancerede moduler (Webshop, Booking, Kalender, Nyhedsbrev m.m.)

Specielle ønsker hvad enten det drejer sig om designet, indhold eller funktionalitet, tager vi som en udfordring og vil altid gøres vores bedste for at opfylde jeres ønsker. Vi har mange års erfaring og gennem arbejdet med rigtig mange hjemmesider har vi opnået en meget bred erfaring, som kan komme jer til nytte.

Vi har mange års erfaring i udvikling af hjemmesider til specielt mindre erhvervsdrivende. Vores referenceliste over kunder der stadig anbefaler os til andre i branchen er lang.

Har du, eller jeres virksomhed, brug for noget ud over det sædvanlige. Eller har I brug for en hjemmeside der tænker anderledes, eller tager skridtet videre end andre.

Hvis I har særlige behov eller ønsker/krav til en hjemmeside, kan vi helt sikkert producere den. Vi elsker udfordringer og tænker meget gerne ud af boksen. Hvad enten det drejer sig om helt simple ting, til de meget avancerede løsninger, er vi helt sikker på at vi kan løfte opgaven til fuld tilfredsstillelse for begge parter.

Vi har erfaring i at lave komplekse og special designede hjemmesider. Vi har lavet hjemmesider helt tilbage fra 1992 og op til i dag, hvor kravene og mulighederne til hjemmesider er meget anderledes og mere udfordrende. Og hvor brugerne i dag stiller særlig krav og forventninger til en hjemmesides design, indhold og udtryksform. En gennemsnits-bruger er i dag meget hurtig til at klikke videre til en anden hjemmeside, hvis jeres hjemmeside ikke er fastholdende i sin udtryksform.

I fællesskab udarbejder vi en handlingsplan/projektplan. Herefter går vi i gang med udvikling og efter en test, hvor vi i fællesskab bliver enige om resultatet, bliver hjemmesiden sat i drift.

Proccess

Vi aftaler en tidsramme for projektet og vi holder altid hvad vi lover. Vi leverer det aftalte indenfor den tidsramme der er bestemt. Vi sørger desuden for den nødvendige oplæring/træning af den, eller de, der skal være administratorer på hjemmesiden.

Så kontakt os endelig, hvis I vil have jeres ønsker virkeliggjort.