Her kan du læse mere om hvad vi står for og hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Hvorfor skulle vi kunne give dig en bedre hjemmeside og en bedre markedsføring end så mange andre. Få svar på dette og meget mere ved at læse mere her.

Mange års erfaring med at udvikle, programmere og designe hjemmesider har gjort os dygtige og kompetente. Vi har lavet mange hjemmesider indenfor mange forskellige områder og vi har derfor bred erfaring med at lave en hjemmeside der passer specifikt til din virksomhed.

Vi tager gerne imod udfordringer, men vil altid gøre vores hjemmeside så enkelt og nem håndterbar som muligt, således at du ikke skal spilde unødig lang tid på at ændre og tilføje indhold. Når du og vi er enige om resultatet sørger vi for at opstarte din nye hjemmeside og introducere dig til alle de muligheder du har for selv at oprette, slette og tilpasse indholdet.

Vi har mange års erfaring i udvikling af hjemmesider til specielt mindre erhvervsdrivende. Vores referenceliste over kunder der stadig anbefaler os til andre i branchen er lang. Du kan se en kort reference liste over nogle af de kunder der har været tilfredse med vores ydelse ved at klikke på menupunktet “Portefølje” herover. Eller du kan væge at læse og se dem via listen her til højre.

Det vi som udgangspunkt tilbyder er følgende:

  • Oprettelse af standard hjemmeside med din egen “www” adresse
  • Supersmart design og layout efter dine ønsker
  • Komplet administrationssystem
  • Optimeret til Google og inkl. statistik
  • Totalløsning inkl. rådgivning, support og vejledning
  • Mulighed for tilkøb af avancerede moduler (Booking, Kalender, Nyhedsbrev m.m.)

Måske du allerede har hørt om os, men bare ikke lige havde tid til at gøre noget ved det, så tøv ikke mere. Vi bruger minimalt af din kostbare tid og sørger for at du får en hjemmeside som både du og vi vil være stolte af.