Vi er dygtige og kan hurtigt lave netop din hjemmeside. Giv os et vink og vi går i gang nu !

Jo før jo bedre, men hellere sent end aldrig.

Optimér din markedsføring og få en bedre og mere optimal kontaktflade til dine kunder. Hør hvad vi kan for specielt dig og din virksomhed. Kontakt os hurtigst muligt og lad os vise dig vejen til en bedre platform på Internettet.

Vi bruger ikke udtryk som HTML, CSS, SEO, CMS, Ajax, jQuery eller PHP. Vi ved hvad det er, men du skal ikke bekymre dig om alle de tekniske færdigheder der skal til for at have en hjemmeside. Vi kender dine behov og næsten alle dine ønsker på forhånd og kan derfor hurtigt sætte os ind i hvad der skal til, for at få en optimal løsning på en hjemmeside.

Vi sætter en ære i at lave velfungerende, dynamiske og repræsentative hjemmesider til mindre erhvervsdrivende som f.eks. håndværkere, terapeuter, frisører etc. Vi tilbyder;

– Grafisk flot layout der er i overensstemmelse med jeres ønsker
– Nem administration af indhold, billeder og layout
– En hjemmeside der indeholder alt materiale og design ved overdragelse til dig
– Vejledning, rådgivning og support, så du ikke pludselig står helt alene med ansvaret
– Optimering til bl.a. Google, så der opnås en bedre placering ved søgning
– Fuldt analyseværktøj til at følge statistik over besøgende
– Nyhedsmail, kontaktformular, kalenderfunktion m.m.
– Færdigpakket løsning inkl. domænenavn, webhotel, email, opsætning m.m.

Specielle ønsker hvad enten det drejer sig om designet, indhold eller funktionalitet, tager vi som en udfordring og vil altid gøres vores bedste for at opfylde jeres ønsker. Vi har mange års erfaring og gennem arbejdet med rigtig mange hjemmesider har vi opnået en meget bred erfaring, som kan komme jer til nytte.